Tuotteet hakusanalla pysyä alacati (3)

Alluloosi

Alluloosi

Alluloosi, matalakalorinen makeutusaine, kuuluu monosakkaridiryhmään ja esiintyy luonnollisesti hedelmissä, kuten viikunoissa, rusinoissa ja jackfruitissa. Teollisesti tuotetaan lähteistä, kuten maissista, ja se tunnetaan 70 %:n makeudestaan verrattuna sakkaroosiin, mutta vähemmillä kaloreilla. Sen maku on sokerin kaltainen, ja se on suosittu kalorien vähentämisessä ja verensokerin hallinnassa. Sen matala glykeeminen indeksi tekee siitä sopivan diabeetikoille ja vähähiilihydraattisille dieeteille. Alluloosi edistää myös suun terveyttä, sillä se ei edistä hampaiden reikiintymistä, ja se osoittaa vakautta leivonnassa ja ruoanlaitossa, mikä tekee siitä monipuolisen erilaisille tuotteille. Molekyylikaava: C6H12O6 CAS-numero: 551-68-8
Barilla Pasta

Barilla Pasta

Barilla Pasta
Makaroni/Pasta

Makaroni/Pasta

Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laatustandardien mukaisesti.